informatie

– U kunt onze voorstellingen alleen bezoeken als u vooraf uw kaartjes heeft gereserveerd. Reserveren kan bij voorkeur via het reserveringsformulier op onze website ofeventueel telefonisch. U betaalt uw kaartjes vooraf. Let op: losse kaartverkoop aan de balie is dus niet meer mogelijk.


– Per voorstelling zijn minder plaatsen beschikbaar. Personen die niet tot één huishouden behoren, moeten 1,5 meter afstand bewaren. Dit geldt zowel in de theaterzaal als ook in de andere ruimtes. Onze medewerkers wijzen u naar een voor u gereserveerde plaats. Bent u slecht ter been of heeft u speciale wensen, neemt u dan voorafgaand aan uw bezoek contact met ons op.


– Indien u gebruik wenst te maken van de lift, dan verzoeken wij u dit voorafgaand aan uw bezoek bij ons kenbaar te maken.


– Om bezoekers en medewerkers te beschermen, zijn er diverse hygienemaatregelen getroffen waaronderkuchschermen, looproutes en éénrichtingverkeer. Ook maken wij extra schoon en desinfecteren wij veel gebruikte oppervlaktes.


– Wij vragen u om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Verder vragen wij u de aanwijzingen van de medewerkers op te volgen.


– De garderobe is niet in gebruik. U kunt uw jas meenemen naar de foyer waar u een gereserveerde plek krijgt aangewezen. Uw jas kunt u op uw stoel achterlaten wanneer u de zaal ingaat.


– Toiletgebruik is beperkt mogelijk. Ga bij voorkeur thuis naar het toilet en probeer uw toiletbezoek in ons theater zo beperkt mogelijk te houden om opstoppingen te voorkomen.


– Zoals u van ons gewend bent, is een kopje koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling en een drankje in de pauze in de prijs van uw ticket inbegrepen. Wat nieuw is, is dat uhiervoor niet naar de bar hoeft te lopen; wij serveren uw drankje aan uw tafel.


– Wij vinden het gezellig als u na afloop van de voorstelling nog een drankje met ons meedrinkt in de foyer. Laat u dit in de pauze aan ons weten met behulp van het briefje op uw tafel. Wij zorgen er dan voor dat uw drankje na de voorstelling op uw tafel voor u klaar staat. Betaal uw consumpties aub met pin of contactloos.


– Wij vinden het heel fijn dat wij u weer mogen ontvangen, maar blijf thuis wanneer u klachten hebt.